Subvision Hypnotherapy

Tarieven

Wanneer je binnenkomt drinken we eerst een kopje koffie/thee en bespreken we uitgebreid je doelstelling, wat hypnose is en wat hypnotherapie voor je kan betekenen. Aan de hand van je doelstelling maken we een behandelplan. Met hypnotherapie duiken we in het onderbewustzijn om hierbij de oorzaak van het probleem op te lossen. Hierdoor is de therapie snel en effectief. Een behandeling varieert van 1 tot 3 sessies. In vergelijking met andere therapieën is dit kort – maar ook zeer krachtig.

Met hypnotherapie kun je een geheel nieuwe mindset creëren, waardoor je weer in je eigen kracht kan gaan staan en controle krijgt over jezelf en je leven. In plaats van achteruit kijken, kijk je vooruit met een positieve blik en een opgeruimd gevoel. De oorzaak van het probleem wordt via directe hypnose in de sessie aangepakt om dit samen op een mooie en ontspannen manier op te lossen. Ik zeg samen, omdat wij als een team te werk gaan. Van jou vraag ik vooral je motivatie: 

  • Wil je de negatieve emotie dat geassocieerd is met je probleem helemaal loslaten?
  • En wil je weer positieve energie door je lichaam laten stromen?
  • Ben je klaar om de verandering aan te gaan?
  • En ben je bereid om hierbij de regie over je leven in eigen hand te nemen?

Wanneer het antwoord JA is – neem dan contact op met mij .


Wil je liever eerst kennismaken dat kunnen we een gratis 15min (video) gesprek inplannen.

tarieven:

Eerste sessie met intake        €250,00 (2 – 3 uur)
Vervolg sessie                            €150,00 (1 – 2 uur)
Stoppen met roken                   €299,00 (incl. 2 sessies)

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% BTW. 

veelgestelde vragen over hypnotherapie:

Hypnose is een natuurlijke staat. Denk maar aan het gevoel als je net wakker wordt en iemand tegen je praat. Je bent hierbij nog niet helemaal bewust aanwezig. Of als je verzonken bent in die mooie film of dat goede boek. Iedereen is dagelijks in een bepaalde staat van hypnose, maar wij kunnen het wel verdiepen om het nog ontspannender te maken.

Hypnotherapie is hypnose voor therapeutische doeleinden. Verwar dit dus niet met hypnose wat je op televisie ziet en puur entertainment is. Omdat veel problemen in het onderbewuste geheugen zitten, kan dit door middel van hypnose effectief worden opgelost waardoor je gelijk het resultaat merkt en voelt.

Een mens bestaat uit het bewuste geheugen (rationeel denken) en het onderbewuste geheugen (waar o.a. emoties uit voortkomen). Veel problemen liggen in het onderbewuste geheugen door een gewoonte of iets wat je hebt meegemaakt. Door jou zo te laten ontspannen, kunnen klachten in het onderbewuste geheugen worden veranderd wat op bewust niveau moeilijk tot niet gerealiseerd kan worden. Een hele krachtige methode om snel effectief resultaat te bieden.

Nee, je bent niet in slaap. Je bent heel diep ontspannen maar je slaapt niet. Hypnose is een staat tussen wakker zijn en slapen. Als je zou slapen zouden de positieve suggesties namelijk niet binnenkomen.

Jazeker, je hoort alles wat er gezegd wordt en je kan te allen tijde je ogen openen gedurende de sessie. Jij hebt de controle of je in hypnose wil en gaat met vervolgens als resultaat dat je weer de controle hebt over jouw leven. Het feit dat je helemaal weg bent en niet weet wat je doet, is dan ook een misvatting over hypnose.

Ja, iedereen kan in hypnose. Mits je dat zelf wil en toelaat.
Jij hebt hierin wederom de volledige controle.

Ja, hypnose is 100% veilig en natuurlijk. Het is een diepe ontspanning waarbij niks kan gebeuren en daarnaast is het ook een hele fijne ervaring.

Het verschilt hoe lang een sessie zelf duurt, maar vooral een eerste behandeling kan wel tot 3 uur duren. Ik neem uitgebreid de tijd tijdens het voorgesprek en ook de sessie duurt langer dan de gemiddelde hypnotherapie sessie, vaak wel 2 uur of soms langer. Dat is intensief, maar zorgt er wel voor dat we in korte tijd veel kunnen veranderen. Alle sessies zijn persoonlijk op jou afgestemd met als doel dat het probleem direct bij mij wordt opgelost. Uitzondering hierbij is stoppen met roken, waarbij 2 sessies van gemiddeld 2 uur nodig zijn.

Helaas is er geen vergoeding mogelijk. Motivatie is bij hypnotherapie erg belangrijk voor de garantie van succes. Gelukkig is hypnotherapie snel en effectief waardoor er maar 1 tot maximaal 3 sessies nodig zijn. 

In vergelijking met andere (langdurige) therapieën heeft hypnotherapie een 80% slagingskans. Belangrijk hierbij is wel de mindset. Het is een wisselwerking tussen de therapeut en de cliënt. Ben je zelf 100% klaar voor positieve verandering? Denk hier goed over na en neem de verantwoordelijkheid voor je geluk want je hebt uiteindelijk zelf de regie over je eigen leven. Helaas is het daarom niet mogelijk om achteraf geld terug te vragen.