Subvision Hypnotherapy

Afvallen

hypnotherapie afvallen

Heb je elk dieet al geprobeerd en heeft het geen of slechts tijdelijk resultaat opgeleverd? Eén van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste stap voor gewichtsverlies, is om te beginnen met de juiste mindset. Hypnotherapie voor afvallen kan een krachtig hulpmiddel zijn bij het ontwikkelen en behouden van de juiste mindset die jou zal helpen en begeleiden om je doel te bereiken.

In een wereld met talloze dieetmethodes en waar gezondheid en fitness een enorme hype is geworden, kan overgewicht een enorme negatieve invloed hebben op het welzijn en het zelfbeeld.

Overwicht kan daarnaast ook schadelijk zijn voor de gezondheid. Gewicht heeft invloed op de gedachtegang en het lichaam. Hierdoor spenderen mensen veel tijd aan het uitproberen van elk nieuw dieet en vaak zonder het gewenste resultaat.

Afvallen is een combinatie van gezond voedsel in de juiste proporties en regelmatig bewegen. Helaas is dit is niet zo vanzelfsprekend voor iedereen. Een positieve gedachtegang is de eerste stap bij afvallen. Als je je emotioneel uitgeput voelt, heb je dan trek in een bak chocolade ijs of in een salade?

Veel mensen die proberen af te vallen, hebben een laag zelfbeeld of zij hebben negatieve gebeurtenissen meegemaakt. Ook kunnen eetpatronen vanuit de jeugd een rol spelen.

Je kan dan kan wel elk nieuw dieet uitproberen, maar belangrijk is om eerst lekker in je vel te zitten voordat je die extra kilo’s zal verliezen. Vaak is een eerste sessie nodig om deze emotionele blokkade te verwijderen, waardoor jij je meteen “lichter” voelt.

Hierna zullen wij door middel van positieve suggesties een nieuwe mindset creëren. Drang naar ongezond en overmatig eten komt namelijk vanuit het onderbewustzijn. Bewust willen we vaak wel gezond eten, maar waarom lukt het niet om ‘nee’ te zeggen tegen zoet, zout of vet eten?

hoe hypnotherapie kan helpen met afvallen

Hypnotherapie voor afvallen kan helpen kan helpen bij emotioneel eten of bijvoorbeeld bij teveel snacken. Tijdens een intakegesprek drinken wij een kopje koffie of thee en bespreken wij het eetpatroon. Samen komen wij dan tot een oplossing wat voor jou persoonlijk het beste resultaat zal bieden.