Subvision Hypnotherapy

Stoppen met roken

hypnotherapie stoppen met roken

Stoppen met roken kan ongelofelijk moeilijk zijn, maar het is een goede beslissing voor je gezondheid. Als jij alle methoden om te stoppen met roken al hebt geprobeerd en tot dit nu toe nog niet heeft geholpen, kan hypnotherapie voor stoppen met roken uitkomst bieden.

dokter houdt sigaret vast
persoon loopt in het bos

Ben jij begonnen met roken tijdens de tienerjaren en lukt het sindsdien niet meer om te stoppen? En heb je al van alles geprobeerd van nicotine pleisters tot aan kauwgom? Maar werkt het vervolgens maar tijdelijk en val je tijdens een zwak moment weer in je oude slechte gewoonte?

De reden dat deze methoden niet werken is omdat roken in je onderbewuste geheugen zit. Bewust weet je heel goed dat je graag wil stoppen met roken en dat het slecht voor je is. Maar het onderbewuste weet dat roken lekker is en hierdoor zal het verlangen naar sigaretten blijven bestaan.

Hypnotherapie kan je helpen om te stoppen met roken waarbij de drang naar roken weg is en jij je voelt als een niet-roker. Belangrijk hierbij is dat jij er klaar voor bent om te stoppen met roken. Je wil dit dus puur voor jezelf en niet voor een ander. Alleen dan is deze methode effectief.

Het verlangen naar sigaretten zal door middel van positieve suggesties veranderen in het onderbewustzijn zodat jij je gaat voelen als een niet-roker. Het enige wat nodig is, is dat je roken écht wil opgeven en dat je het belang van je gezondheid en lichamelijke conditie vooropstelt.