Subvision Hypnotherapy

Therapie

hypnotherapie in den haag

brief die aangeeft gelukkig te zijn
gelukkig oud stel

Subvision Hypnotherapy geeft hypnotherapie in Den Haag. Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij problemen worden opgelost in het onderbewuste geheugen.

Hypnotherapie kan worden ingezet voor psychische en lichamelijke klachten, maar ook voor bijvoorbeeld prestatieverbeteringen.

Je wordt door middel van communicatie in een heerlijke ontspannen staat gebracht maar behoudt hierbij de volledige controle.

Hypnose is hierbij krachtiger dan gewone therapie omdat niet gewerkt wordt met het bewuste denken maar met het onderbewustzijn. 

Hierdoor is geen langdurige therapie nodig maar kunnen problemen al snel en effectief binnen een beperkt aantal sessies worden opgelost.

In hypnose raak je zo ontspannen, dat ik als hypnotherapeut bij het onderbewuste gedeelte van de hersenen komt en hierdoor problemen gemakkelijker kunnen worden opgelost.

Het onderbewustzijn is als het ware je harde schijf waar alles zit wat jij hebt meegemaakt. Denk hierbij aan de automatische piloot zoals autorijden of de taal die jij spreekt. Dingen die je doet zonder erover na te hoeven denken. Deze harde schijf kunnen wij met hypnose herprogrammeren. waarbij negatieve associaties bij gebeurtenissen kunnen worden geneutraliseerd.

Maar helaas zitten emoties of gedragspatronen ook in het onderbewustzijn, waardoor je misschien al je hele leven met ongewenste klachten rondloopt. 

Ik maak hierbij gebruik van directe hypnose waardoor er geen langdurige therapie nodig is.

Mocht je meer informatie willen of vragen hebben over de behandeling van een specifiek probleem, neem dan gerust contact op met mij. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor hypnotherapie in Den Haag.