Subvision Hypnotherapy

Reviews

reviews hypnotherapie

Ben je langs geweest bij Subvision Hypnotherapy
en vind je het leuk om een review achter te laten?

Klik dan op de knop hieronder!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Subvision Hypnotherapy
Average rating:  
 10 reviews
by Annemiek on Subvision Hypnotherapy
Teveel piekeren over anderen

Beste Samira,
Via de google kwam ik op jouw website en het voelde direct goed, en ik kon dezelfde week bij jou terecht.
Loslaten! Het is gelukt dankzij een sessie bij jou. Na 30 jaar in een denk en actiepatroon te zitten was ik het zat. Altijd maar aan anderen denken en helpen en mezelf vergeten. Het is zo mooi hoe jouw hypnotherapie werkt. Geen ellenlange gesprekken maar duidelijkheid wat ik nodig heb. Tijdens de sessie ben ik 6 situaties tegengekomen uit mijn leven waar ik naar kon kijken en het om kon draaien waardoor ik nu los kan laten!
Dank je wel!

by Mike kalijan on Subvision Hypnotherapy
Stoppen met roken

Beste Samira,

Bedankt dat jij mij hebt geholpen met het stoppen met roken, ik ben al anderhalf jaar gestopt met roken.

Ik raad daarom iedereen aan om het te proberen.

Thx,

Gr

Michael

by Deniz on Subvision Hypnotherapy

Hi! I had an amazing experience with Subvision hypnotherapy. I feel like a lot of my problems got dissolved and i found more peace of mind. Samira is a very kind and patient therapist. Im very grateful and happy I experienced the hypnotherapy!

by Ingeborg B. on Subvision Hypnotherapy
hypnotherapie met virtuele maagband werkt echt

Op februari 2019 had ik mijn eerste afspraak met Samira. Zij nam echt uitgebreid de tijd om alles met mij door te nemen en uit te leggen hoe het allemaal precies in zijn werk gaat. Maar ook om te horen wat ik er van verwachtte. Je moet er open voor staan en kunnen ontspannen, want dan ben je er echt ontvankelijk voor. Diezelfde dag had ik mijn eerste behandeling. Het is niet zo dat je gelijk minder gaat eten. Het is dat je onderbewustzijn ongemerkt veel bewustere keuzes maakt met wat je eet. Hierna heb ik nog een behandeling gehad in maart. Ik kan zeggen dat ik op een dag toen ik in de supermarkt kwam, ik zien had in chocola, maar toen ik langs het schap liep en dacht oh dat is lekker, er niets van meenam en doorliep om de boodschappen te pakken die ik had bedacht. Dit zou vroeger echt nooit gebeurd zijn.
Ik, diegene die chocola verslond. Kon geen 1 stukje nemen, nee die hele reep moest ineens op. Als ik boodschappen had gedaan en lekkers mee had genomen, dan riepen die lekkere dingen mij continu. En dat betekende dat diezelfde avond al het lekkers opgegeten was door mij.....oftewel ik had echt geen rem! Ook gezond eten was niet echt mijn ding, sla vond ik echt niet lekker, maar die eet ik nu echt regelmatig. Ook merkte ik dat ik traktaties van bijv. gebakjes afsloeg. Nou dat gebeurde echt niet voorheen! Zat altijd op een 2e stuk te azen
Voor mij is het niet makkelijk om af te vallen want ik ben diabetes patient en spuit insuline. Maar door deze hypnotherapie sessies ben ik op de goed weg en ruim 6 kilo al kwijt en die komen er ook niet meer aan 🙂
Ik heb nog een laatste sessie gehad op 2 oktober om de Virtuele maagband iets aan te trekken. Dus ik ben positief! Het heeft mij enorm geholpen en ik verwacht dat het nog wel verder zijn werk zal blijven doen!
Samira, super bedankt voor je support en heel veel succes met de praktijk!

by B on Subvision Hypnotherapy
Super!

Twee weken geleden bij Samira geweest voor stoppen met roken. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Na de sessie geen sigaret meer aangeraakt. Zelfs tussen rokers gezeten maar echt geen behoefte meer.

by Danielle Arnts-Iseger on Subvision Hypnotherapy
Zeer tevreden met de virtuele maagband!

Ik ben in januari bij Samira geweest. Ik was in een kleine 3 maanden tijd ruim 11 kilo kwijt en was nog steeds aan het afvallen. Eind maart werd ik zwanger dus afvallen was toen niet meer aan de orde maar ik ben echt heel tevreden.
Ik had totaal geen moeite met bewuster eten en had ook geen behoefte meer aan "slecht" voedsel, terwijl ik voor de virtuele maagband echt heel vaak cravings naar snacken, zoetigheid en ander slecht eten had!!!

Dankjewel Samira!!!

by Kevin on Subvision Hypnotherapy

Nu 3 weken geleden behandeld . Nog geen sigaret aangeraakt . Zelfs op feestjes bij de rokers gestaan . Zonder ook maar behoefte te hebben aan een sigaret !!
Zeer open ,vriendelijk en geruststellend . Dat zijn de woorden die mij passen bij de ontmoeting en behandeling die ik heb mogen ontvangen .
Ik kan het ieder aanraden !

by Teea on Subvision Hypnotherapy
Bijzonder

Alweer langer dan een maand geleden, de datum moet ik even opzoeken ...woensdag 19 september dat ik hypnose heb ondergaan om van het roken af te komen. Natuurlijk eerder gestopt. Ook eens 10 jaar tijdens zwangerschappen en kinderen groot brengen... voorbeeld geven etc. Maar dan gebeurt er iets emotioneels en hup aan de sigaret. Langzaam steeds meer. Weer stoppen en na maanden weer roken. Nu met aankomende operatie werd me aangegeven toch echt te stoppen en bovendien is het helemaal niet meer leuk om een pakje te kopen! Zo duur! Dus op maandag dacht ik hypnose, dat intrigeert me al zolang en geloof ik wel dat, dat zou kunnen. Je onderbewustzijn prikkelen. Dus die maandag Samira van hypnotherapy gevonden in The Hague. Goede recensies. Meteen geboekt voor woensdag. Gedaan is gedaan! Je komt bij Samira, ze vertelt wat er gebeurt en je beslist of je inderdaad meteen wilt. Jahoor doen! Je bent erbij en weet wat er gebeurt. Je ondergaat alles en volgt de instructies op. Je gaat een ‘lift’ in oa en later een prachtig fris ruikend bos. Mijn angst was dat ik bij de koffie of borrel later een sigaret niet kon weerstaan. Of langs de kassa bij de supermarkt lopen, dan moest ik toch nog even dat pakje kopen. Buiten bij feesten staan ... of na het eten. Allemaal geen probleem!! Ik was ook bang eventueel meer te gaan eten of nog maar een wijntje dan. Allemaal niet gebeurd . Als je de rust hebt en kunt ontspannen : Doe hypnose. Ik ben ervan overtuigd dat het voor zoveel meer dingen te gebruiken is dan alleen tegen roken. Samira nogmaals hartelijk dank en succes met wat je doet. Je bent een topper!

by Saida on Subvision Hypnotherapy

Laat ik ermee beginnen dat Samira een Topper is. Ze heeft me enorm goed geholpen. Ik kwam bij haar via internet. Mijn klachten waren paniekaanvallen bij het autorijden na een ongeluk. De sessies met Samira hebben me heel goed geholpen. Het heeft misschien wat tijd nodig, maar het werkt echt. Ik kan weer genieten van het autorijden als vanouds. Dank je wel Samira! Je hebt me een stuk van mijn leven weer teruggegeven!!!

by Nadine on Subvision Hypnotherapy
Hypnose sessie

Ik heb bij Samira een Hypnose sessie gedaan aantal weken geleden..
Dit heeft mij zeker geholpe bij groot deel van trauma’s bij mij.. ben nu rustiger, gelukkiger en merk dat ik elke week steeds ontspannender word en sterker ben geworden.
Samira is een hele lieve vrouw, geduld en luistert! Dat is heel fijn zo voel je je begrepen.. ik zal dit dan ook zeker aanraden..