Subvision Hypnotherapy

About

foto Samira Broer

OVER MIJ

Hi en welkom op mijn website! Mijn naam is Samira, 32 jaar en moeder van een prachtige dochter.


Ik geef hypnotherapie in Den Haag en mijn doel is om mensen te helpen die het nodig hebben en ervoor zorgen dat men volledige en langdurige verandering in het leven zal ervaren met hierbij een positieve gedachtegang.

Zoals vele anderen groeide ik als kind op zonder enige angst in het dagelijkse leven. Maar later kreeg ik ineens last van claustrofobische angst en daarna ook van vliegangst – terwijl ik zelf heel vaak vlieg. Ik weet daarom heel goed dat wanneer er een angst in het onderbewustzijn gecreëerd wordt, er vervolgens nieuwe angsten kunnen ontstaan waarmee lastig te leven is.

Hypnotherapie heeft mij zo goed geholpen dat ik in 2016 besloot om zelf de opleiding hypnotherapie te gaan volgen en andere mensen te gaan helpen.

Inmiddels ben ik ook OMNI therapeut en volg ik geregeld bijscholingen om mijn kennis uit te breiden. OMNI therapeuten werken met de hoogste professionele standaarden die vandaag de dag beschikbaar zijn.

Ik beschik over mijn PSBK Psychosociale Basiskennis diploma (erkens via CPION). En ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT en de geschillencommissie GAT. 

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht en bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz-geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling, zie:  https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie, zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Wat je doel of behoefte ook is, neem vooral de tijd om deze site te verkennen en als je toch graag meer informatie wil over hoe ik jou kan helpen, neem dan gerust contact op met mij.